Formand Bestyrelsen
Egon Hell

Telefon: 25348469

Lidt om Egon: Jeg startede i HUI 1956 først med gymnastik, så blev det håndbold men kun om sommeren, da der ingen haller var, senere kom der fodbold til i HUI, hvor vi startede på den gamle bane i Høruphav. I ca. 18 år har jeg sammen med Søren stået for fodboldbanerne, opkridtning m.m. Samt alt materialer til fodbold. Jeg har siden 1999 været ansat som Halbestyrer, og er nu i 2014 trådt til som formand for fodboldafdelingen.
Næstformand bestyrelsen
Vagn Jensen

Telefon: 30276750

Lidt om Vagn: Jeg har været med i fodboldudvalget i mange år – tilbage i 90’erne som formand og siden med diverse roller i udvalget.
Forud for det ungdomstræner i SB i næsten 10 år.Var nogle år børnetræner i HUI samtidig med udvalgsposten. Jeg var med til at danne Sønderborg Idrætsråd og har gennem en del år været med i forskellige udvalg på regionsniveau i JBU – nu specielt vedr. ”gamle drenge”. Jeg har mange års erfaring som fodboldspiller på bredde niveau, og spiller stadig på et +55 hold i HUI/LSG.

Opgaver Fodboldafdelingen.
Sup. HUI Hovedbestyrelsen.
Generalforsamling.
Trænermøder 2 gange årligt.
Styregruppen FC Sønderborg.
Kontakt til Sønderborg Kommune
Budget og Regnskab.
PR / Info
Bo Müller Christensen

Telefon: 40133159
Email: bmc@bmv.dk

Ansvarsområder:
Hjemmesiden
Annoncering / PR
Opslagstavlen

Betina Solberg Hell

Telefon: 25330808
Email: botias@live.dk

Lidt om Betina: Jeg har været sekretær i fodboldudvalget siden foråret 2012. Jeg har været frivillig hjælper i cafeteriet siden jeg var teenager, og vores familie har i mange år været meget aktive i HUI samt HUI s venner. Derfor var det natuligt for mig, at sige ja til opgaven i fodboldudvalget, da jeg blev spurgt.
På nuværende tidspunkt er min lille dreng ikke gammel nok til at spille fodbold, men håber da der er en masse spændende tilbud i HUI, når han bliver gammel nok.
Sportsudvalg
Michael Agertoft Nielsen
Telefon:

FBS Samarbejde
Fodbold afslutning
Ronny Johannsen

FC Sønderborg Samarbejde
Holdmøder
Trænermøder
Trænerkontakt
Trænerpleje
Trænerkurser
Tilmelding turneringer / stævner

Mikael Krogh

Administration af ind-og udmeldelser
Registrering af medlemmer klubmodul.
Registrering af medlemmer DBU.
Spillerpas.

Al henvendelse vedrørende medlemmer skal ske pr. mail. Husk vedr. indmeldelse og udmeldelse altid at kontakte din træner først.

Kampfordeler
John Senger

Telefon: 20606910
Email: js@kontorsyd.dk
Frivillig koordinator
Mads Helledie

Kontakoplysninger:

Email: Helledie@danfoss.com

Frivillig koordinator:
Udarbejder i samarbejde med fodboldudvalg og trænere en liste over ad hoc opgaver, som udvalg eller trænere har behov for ekstra ressourcer til at løse. Kontaktperson for forældre og andre frivillige, som har interesse i at støtte HUI fodbold i at løse en eller flere ad hoc opgaver. Koordinatoren opdaterer listen med opgaver og frivillige, og udvalg/trænere tager derefter kontakt til den frivillige i forbindelse med at søge hjælp til at få de enkelte opgaver løst.