Formand Bestyrelsen
Egon Hell

Tlf: 2534 8469

Lidt om Egon: Jeg startede i HUI i 1956. Først med gymnastik, derefter blev det til håndbold. Men det var kun om sommeren, da der ingen haller var dengang. Senere kom fodbold til i HUI, hvor vi startede på den gamle bane i Høruphav. I ca. 24 år har jeg sammen med min søn Søren stået for opkridtning af fodboldbanerne samt alt materialer til fodbold. Siden 1999 har jeg været ansat som Halbestyrer, men er nu pensionist. I 2014 trådte jeg til som formand for fodboldafdelingen.
Næstformand bestyrelsen
Vagn Jensen

Tlf: 3027 6750

Lidt om Vagn: Jeg har været med i fodboldudvalget i mange år – tilbage i 90’erne som formand og siden med diverse roller i udvalget.
Forud for det ungdomstræner i SB i næsten 10 år. Var nogle år børnetræner i HUI samtidig med udvalgsposten. Jeg var med til at danne Sønderborg Idrætsråd og har gennem en del år været med i forskellige udvalg på regionsniveau i JBU – nu specielt vedr. ”gamle drenge”. Jeg har mange års erfaring som fodboldspiller på bredde niveau, og spiller stadig på et +55 hold i HUI/LSG.

Opgaver Fodboldafdelingen.
Sup. HUI Hovedbestyrelsen.
Generalforsamling.
Trænermøder 2 gange årligt.
Styregruppen FC Sønderborg.
Kontakt til Sønderborg Kommune
Budget og Regnskab.
Betina Solberg Hell

Tlf: 2533 0808

Spillerpas ansvarlig
Mikael Krogh

Tlf: 2299 8200

Administration af ind-og udmeldelser
Registrering af medlemmer klubmodul.
Registrering af medlemmer DBU.
Spillerpas.

Al henvendelse vedrørende medlemmer skal ske pr. mail. Husk vedr. indmeldelse og udmeldelse altid at kontakte din træner først.

Sportsudvalg
Ronny Johannsen

Tlf: 2844 0951

FC Sønderborg Samarbejde
Holdmøder
Trænermøder
Trænerkontakt
Trænerpleje
Trænerkurser
Tilmelding turneringer / stævner

Michael Agertoft Nielsen

Tlf: 6165 9116

Lasse Wind Schanz

Tlf: 3029 9220

Mikael Krogh

Tlf: 2299 8200

Administration af ind-og udmeldelser
Registrering af medlemmer klubmodul.
Registrering af medlemmer DBU.
Spillerpas.

Kontakoplysninger

Tlf: 5171 8589

Frivillig koordinator:
Udarbejder i samarbejde med fodboldudvalg og trænere en liste over ad hoc opgaver, som udvalg eller trænere har behov for ekstra ressourcer til at løse. Kontaktperson for forældre og andre frivillige, som har interesse i at støtte HUI fodbold i at løse en eller flere ad hoc opgaver. Koordinatoren opdaterer listen med opgaver og frivillige, og udvalg/trænere tager derefter kontakt til den frivillige i forbindelse med at søge hjælp til at få de enkelte opgaver løst.